Η ομάδα της Pukka ανασυγκροτεί τις δυνάμεις της μετά από την αναγκαστική παύση εργασιών κι επιστρέφει κόβοντας και ράβοντας -κυριολεκτικά- στο φιλόξενο και ευφάνταστο ατελιέ της, στην καρδιά του παλιού εμπορικού κέντρου Θεσσαλονίκης, στο νούμερο 20 της οδού Φράγκων.

Πάντα με πηγή έμπνευσης της ανάγκες των συνεργατών της και γνώμονα τις νέες εξελίξεις στη χώρα μας, η ομάδα της Pukka αποφασίζει να δημιουργήσει υφασμάτινες μάσκες Κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι της για να βεβαιωθεί ότι κάθε δημιουργία έχει τη δική της προσωπικότητα. Αυτήν που αποτυπώνεται στο προσεκτικά επιλεγμένο υλικό, στο περίτεχνο σχέδιο, στην κάθε λεπτομέρεια.

Φυσικά η ποιότητα κρατιέται πάντα σε υψηλά επίπεδα καθώς είναι προαπαιτούμενο πλέον για την κάθε δημιουργία. Σε κάθε μάσκα δίνεται η δυνατότητα επιλογής για την προσθήκη αντιβακτηριδιακού υφάσματος με πιστοποίηση ISO 9001: 2005 και ISO 14001: 2015.

 Οι οδηγίες χρήσης απλές και συγχρόνως απαραίτητες.

Η μάσκα πλένεται μετά από 8 ώρες χρήσης στους 60 βαθμούς Κελσίου, ιδανικά σε ένα κατσαρολάκι με βραστό νερό. Η νανοτεχνολογία είναι ενεργή για 50 πλύσεις.

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα υφασμάτων μεταξύ των οποίων μπορείς να επιλέξεις. Κάθε υφή και ένα διαφορετικό ύφος. Διάλεξε το δικό σου. Όποιο και αν είναι αυτό!

Pukka Aprons

Pukka Aprons in Italy. The idea of PUKKA people for professional aprons suited and tailored to the needs of every professional could not be taken by the neighboring Italians.You can find us in ebarman.com  ,  https://www.ebarman.it/abbigliamento-per-barman/ 
The ebarman.com team is constantly researching bartenders and baristas products and choosing innovative products. So choose the PUKKA aprons to dress the bartenders of Italy.